varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2018-12-14

Se Mortal Engines med kommunens ungdomsgårdar

Den 20 december är det dags för årets sista biokväll med kommunens ungdomsgårdar. Denna gång visas scifi-rullen Mortal Engines. Filmprofilen Albin Glasell håller i ett filmquiz innan filmen börjar.

Under hösten och vintern 2018 har kommunens ungdomsgårdar arrangerat gratis biokvällar för elever i årskurs 6-9. Den 20 december visas Mortal Engines på Bio Capitol. Antalet platser är begränsat, biljetten släpps klockan 16.45 samma dag.

Innan filmen börjar håller Albin Glasell i ett filmquiz med fina priser i potten. För att delta i quizet behöver du ladda hem appen Ung i Varberg. Den är helt gratis och finns i Appstore och på Google play.

När: Torsdag 20 december klockan 17.45 - 20.00, filmquiz klockan 17.30, prisutdelning efter biofilmen
Var: Bio Capitol, Salong 2, Västra Vallgatan 4, 432 41 Varberg

Om Mortal Engines

Tusentals år efter att en katastrof förstörde civilisationen har mänskligheten anpassat sig och ett nytt sätt att leva har utvecklats. Gigantiska vandrande städer rör sig nu över jorden, på jakt efter mindre städer att plundra. Tom Natsworthy - som kommer från en lägre nivå av den stora rovstaden London – kämpar för sin egen överlevnad efter att han mött den farliga Hester Shaw. Två motsatser, vars vägar aldrig borde ha korsat, bildar en osannolik allians, vars öde det är att förändra framtiden.

Se trailerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster