varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2018-10-19

Ungdomsgårdarna bjuder på biokväll

I höst är du som går i årskurs 6-9 välkommen på biokväll med kommunens ungdomsgårdar. Det är gratis och vi bjuder på både popcorn och dricka. Filmprofilen Albin Glasell håller i ett filmquiz innan filmen börjar.

Tanken med biokvällarna är att locka fler och nya ungdomar till ungdomsgårdarna.

- Genom biokvällarna hoppas vi att ännu fler upptäcker vår verksamhet och allt kul som vi har att erbjuda, säger Anna Nilsson, enhetschef för ungdomsgårdarna.

Alpha 25 oktober

Först ut är äventyrsfilmen Alpha som utspelar sig i Europa under den senaste istiden, för 20 000 år sedan. Under sin första jakt med stammens främsta jägare såras en ung man och lämnas för att dö. När han vaknar upp är han ensam och allvarligt skadad, och för att överleva måste han navigera den ogästvänliga, oförlåtande vildmarken. En ensam varg, också övergiven av sin flock, blir ynglingens enda sällskap och allierade i kampen mot oräkneliga faror och odds som starkt talar emot att de ska hinna hem innan den livsfarliga vintern anländer.
Se trailer för Alpha.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Filmquiz

Innan filmen börjar håller den lokale filmprofilen Albin Glasell i ett filmquiz med fina priser i potten.

För att delta i quizet behöver du ladda hem appen Ung i Varberg. Den är helt gratis och finns i Appstore och på Google play.

Tider och biljetter

Ungdomsgårdarna har abonnerat hela salong 2 i Bio Capitol. Evenemanget är gratis men antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller. Biljetterna släpps klockan 17.45, ca 30 minuter innan evenemanget börjar. Vi bjuder alla med biljett på popcorn och dricka.

När: Torsdag 25 oktober klockan 18.15 - 20.30
Var: Bio Capitol, Salong 2, Västra Vallgatan 4, 432 41 Varberg

Nästa film blir….

Är du nyfiken på vilken film vi ser tillsammans nästa gång? Ladda hem appen Ung i Varberg för senaste nytt om vad som är på gång. Den är gratis och finns i App store och på Google play.