varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2019-02-15

Vad är okej på sociala medier?

- Vad säger forskningen, rättsväsendet och ungdomarna? Välkommen till en kostnadsfri föreläsning med olika perspektiv på ungas användning av sociala medier. En kväll för dig som kommer i kontakt med ungdomar och för dig som är ung och har fyllt 14 år.

Med under kvällen är forskaren Sofia Berne för att prata om nätmobbning och polisen Richard Hiller som kommer redogöra för hur lagstiftningen ser ut. Ungdomsjouren Tigerlilja kommer för att berätta om sin stödverksamhet och två ungdomar från Peder Skrivares gymnasium deltar i panelsamtalet.

Det finns möjlighet att ställa frågor till föreläsarna och du som har funderingar och vill läsa mer, kommer att få tips och råd om vart du kan vända dig.

Kvällen arrangeras av Varbergsnämnden Region Halland och Trygg i Varberg som en del i vårt gemensamma arbete med ungas psykiska hälsa. För mer information kontakta Sophia Croona, strateg social hållbarhet, Region Halland.

Plats: aulan på Peder Skrivares gymnasium

Datum och tid: 10 april 18.30-20.00

Anmälan sker till Sophia Croona på e-post sophia.croona@regionhalland.se senast 8 april. Föreläsningen är kostnadsfri. Antalet platser är begränsade.