varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2017-05-04

Välkommen till invigningen av den nya ungdomsgården i Träslövsläge

Lördag den 13 maj inviger vi den nya ungdomsgården i Träslövsläge med pompa och ståt. Det blir invigningstal, massor av roliga aktiviteter och livemusik. Äntligen avslöjas vad den nya ungdomsgården ska heta.

Nu är den nya ungdomsgården i Träslövsläge redo att slå upp portarna. Det firar vi med storslagen invigning lördagen den 13 maj. Klockan 16 är såväl ungdomar som deras föräldrar, nyfikna "Läjesbor" och andra kommuninvånare välkomna att ta en titt på traktens nya tillhåll för ungdomar. 

Vad ska ungdomsgården heta?

Invigningen inleds med mingel utanför ungdomsgården. Klockan 17 håller Christofer Bergenblock, kultur- och fritidsnämndens ordförande invigningstal och avslöjar vad den nya ungdomsgården ska heta.

Aktiviteter och amerikansk fika

Under kvällen finns det möjlighet att testa allt från rodeo på mekanisk tjur till ”nattduellen” från Mästarnas mästare. I caféet serveras det fika i äkta american diner-tappning.

Livemusik på scen

Firandet fortsätter med livemusik. På scen står flera av Varbergs lokala band och artister. Kvällens konferencierer är Sara Löfgren och Albin Glasell.

Välkommen!

Tid: Lördag 13 maj klockan 16 - ca 22
Plats: Ankarvägen 8, Träslövsläge