varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Varberg Summer Horse Show 2016

10 mars 2016Kultur- och fritidsförvaltningen
En häst med ryttare som hoppar över ett hinder.

Foto: Varberg Summer Horse Show

Nu står det klart att förra årets hästtävling arrangeras även i sommar. Den 28-31 juli blir det fest för alla ridsportsintresserade i Varberg!

Förra året arrangerades för första gången Varberg Summer Horse Show och Volkswagen Grand Prix i Varberg. Nu blir den succéfyllda tävlingen i Halland återkommande minst en sommar till. Precis som förra året är det både en nationell hopptävling och Volkswagen Grand Prix, en internationell tävling med 3-stjärnig internationell status. I år har arrangören en målsättning att knyta till sig ännu flera internationella toppnamn till tävlingen som äger rum torsdag till söndag, 28-31 juli.

 

- Det är fantastiskt att Varberg Summer Horse Show återkommer och vi skall stötta arrangören på absolut bästa sätt, säger Christina Josefsson, chef för kultur- och fritidsförvaltningen.

 

Varberg Summer Horse Show är ett samarrangemang mellan Varberg Horse Show AB, Varbergs Ridklubb, FEI, Svenska Ridsportförbundet och Varbergs kommun. Förra året kom det över 10 000 besökare.

ikon

Nyheter