varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Visionsdagar med nya inslag

10 november 2014Kommunstyrelsens förvaltning
Visionsdagar med nya inslag. Orange paraply sitter uppe i träden.

Allmänheten välkomnas och två fina utmärkelser ska delas ut för allra första gången. På torsdag är det dags att sätta lite extra ljus på hela Varbergs vision!

För tredje året arrangeras en mässutställning i Sparbankshallen, med och för medarbetare i kommunens förvaltningar och bolag. Nytt för i år är att även allmänheten bjuds in till arrangemanget. 


På torsdag den 13 november klockan 16.30-20.00 är du välkommen till mässan där kommunen sätter extra fokus på Vision 2025, hela Varbergs vision om att vara Västkustens kreativa mittpunkt år 2025.

På mässan kan du mingla, ta del av kommunens visionsarbete, få en fika och lyssna till scensamtal om visionen med representanter från vitt skilda delar av kommunens verksamhet. Klockan 19.20 finns kommunalråden Ann-Charlotte Stenkil (m) och
Jana Nilsson (s) på scenen.


Två nya utmärkelser ska också delas ut: Årets kreativa medarbetare och Årets värdskapare har instiftats för att uppmuntra till arbete i visionens anda. Alla kommunens anställda har kunnat lämna in nomineringar och på torsdag klockan 17.40 blir det prisutdelning med de allra första vinnarna.


Visionsdagarna är kommunens sätt att varje år uppmärksamma Vision 2025 och samtidigt ge de egna medarbetarna tillfälle att inspirera och inspireras av varandras arbete i riktning mot visionen.

ikon

Nyheter