varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2018-06-28

Volontärer sökes!

Roliga illustrationer (en enhörning, en skateboard, ett lejon, en gitarr m m) mot en blå bakgrund.

Vill du vara med och skapa Varbergs första, största och roligaste Barnfestival? Anmäl dig som volontär och hjälp oss uppfylla drömmar!

Barnfestivalen arrangeras av Varbergs kommun i samarbete med Region Halland och en rad lokala föreningar och företag. Grundidén bygger på Barnkonventionen och barns möjlighet att få göra sina röster hörda i sådant som rör dem. Nästan 300 barn har intervjuats om hur de vill att en riktigt bra festival ska se ut: nu jobbar vi hårt för att tillsammans få bästa festivalen att bli verklighet.

En fest för barnen

Barnfestivalen sker den 6-9 september runt om i kommunen. Det vi söker volontärer till sker inne i Varbergs centrum den 8-9 september och kan handla om allt från att blåsa upp ballonger och pynta stan till att vara en hjälpsam vuxen under avslutningsdiscot i hamnen. Ett par timmar eller en dag - all hjälp är varmt välkommen! Hör av dig så hittar vi rätt uppdrag för dig och hjälps åt att skapa en riktigt fin, trygg och rolig festival för våra barn. Läs mer om Barnfestivalen.

Är du intresserad? Hör av dig till Anna Mattisson, projektledare för Barnfestivalen.

Telefon: 073-805 88 85
E-post: anna.mattisson@varberg.se