varningsikon

2021-07-16

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2019-09-26

Åkulla Outdoor bjuder på puls, inspiration och återhämtning

Nu på söndagen den 29 september är det åter dags för Åkulla Outdoor, friluftsfestivalen där det finns något för alla att uppleva. Aktiviteterna drar igång klockan 10.00 och pulsen är hög fram till 16.00. Festivalen äger rum på området runt Åkulla Friluftsgård.

Åkulla Outdoor har ett program med aktiviteter för både stora och små. Vill du känna puls kan du sikta in sig på bland annat mountainbike, rullskidor eller trailrun. Luftgevärsskytte och kanot är andra exempel på prova-på-aktiviteter.

Är du nyfiken på vad ett skogsbad är? Det kan du testa på söndag. Seniorvandring och ponnyridning, är andra nyheter på årets program. Eller är du helt enkelt ute efter en skön söndag i friska luften. Kom då och lyssna på föreläsning, paneldebatt och livemusik från Naturscenen, shoppa friluftsprylar från re:store och bara njut av stämningen.

Barnen kan utan problem fylla hela dagen med aktivitet, lek och naturpyssel under festivalen. Tillsammans med en vuxen kan det bli en spännande tur på flotten ut till ön. Vi ses på Åkulla Outdoor!