varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2017-12-01

Besök Rolfstorps bibliotek när det passar dig

Från och med 9 december blir biblioteket i Rolfstorp meröppet, då kan du som låntagare få tillgång till biblioteket även när det inte är bemannat. Du kan exempelvis låna och lämna tillbaka böcker, använda datorerna eller läsa tidningen. Du låser själv upp med hjälp av ditt lånekort och en PIN-kod.

Rolfstorps bibliotek kommer att ha meröppet klockan 9-22 alla dagar i veckan. Låntagare som har meröppet-behörighet kommer att kunna komma och gå som de vill med hjälp av sitt lånekort och en PIN-kod. Därutöver är biblioteket öppet och bemannat som vanligt fyra dagar i veckan.

Rolfstorps bibliotek blir kommunens andra meröppna lokalbibliotek. Bua bibliotek var först ut i december 2015 med mycket positivt resultat.

Så får du tillgång till meröppet

För att få tillgång till meröppet behöver du få en speciell behörighet tillagt på ditt lånekort. Det kostar ingenting att få meröppet-behörighet, be din lokala bibliotekarie om hjälp. För att få tillgång till meröppet måste du ha fyllt 18 år.

Välkommen på invigning

Den 9 december inviger vi satsningen på meröppet på lokalbiblioteket i Rolfstorp. Vi bjuder på kaffe och tårta och berättar om hur du som låntagare får tillgång till biblioteket när det passar dig. Det blir dessutom musikunderhållning och Christofer Bergenblock, ordförande för kultur- och fritidsnämnden håller invigningstal. Välkommen!

Tid: Lördag 9 december 11.00-13.00
Plats: Lokalbiblioteket i Rolfstorp, Rolfstorps skola, 432 97 Rolfstorp

Vid frågor, kontakta Rolfstorps bibliotek

Telefon: 0340-374 05
E-post: biblioteket.rolfstorp@varberg.se

Öppettider

Måndag: 16.00 - 19.00
Tisdag och onsdag: 9.00 - 13.00
Torsdag 13.00-17.00