varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2020-06-17

Den 18 juni släpper Parkettmusiken biljetterna till konsertplatserna på Varbergs teater

Sommaren 2020 blir Parkmusiken Parkettmusiken, en konsertserie med ett begränsat antal platser på Varbergs teater och ett oändligt antal platser på webben. Den 18 juni släpper vi biljetterna till de platser som finns inne på Varbergs teater.

Med anledning av corona/covid-19 flyttar Parkmusiken till Varbergs teater och till webben och blir Parkettmusiken. Konserterna kommer att genomföras på teatern och livestreamas på youtube och på varberg.se/parkettmusiken. Ett begränsat antal biljetter släpps till de platser som finns inne på Varbergs teater och alla som vill kan kostnadsfritt ta del av konserterna via webben, inget inlogg krävs.

Läs mer om omställningen här: Parkmusiken blir Parkettmusiken

Boka biljett till konsert på Varbergs teater

Biljetterna till konsertplatserna på Varbergs teater släpps den 18 juni klockan 08.00 via varberg.se/parkettmusiken. Biljetten är kostnadsfri och det är tillåtet att boka max fyra biljetter per konsert och person. Observera biljetter enbart kan bokas online.

Konsert på tryggt avstånd

I Varbergs teater finns totalt 311 sittplatser. Med anledning av rådande förbud får maximalt 50 personer vistas på Varbergs teater under konserterna, inklusive personal och artister. Besökarna kommer att uppmanas att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer såsom att hålla avstånd och stanna hemma om man känner sig sjuk. Det finns möjlighet att tvätta händerna i anslutning till teatern.