Sök

2021-05-28

Det blir en annorlunda sommaravslutning även i år

Om två veckor får lärare och elever välkomna ett långt, härligt och kanske extra efterlängtat sommarlov. Men även i år blir det ett annorlunda avslut på en vårtermin och ett läsår som inte varit som vanligt.

Det har varit ett läsår fyllt med utmaningar och en vårtermin där högstadieelever delvis läst på distans. Samtidigt har kreativiteten blomstrat och nya lösningar fötts, tack vare alla fantastiska lärare, förskollärare och rektorer i kommunen. Och tack vare alla barn och elever som kämpat, lärt och utvecklats!

Skolavslutningar kommer även i år att genomföras i ett mindre sammanhang, endast med den egna klassen. Det innebär att vi tyvärr inte kommer att kunna bjuda in vårdnadshavare, familj, släkt och andra vuxna till våra elevers skolavslutning. Skolorna kommer att arbeta för att den här dagen trots detta ska bli så speciell och högtidlig som en skolavslutning ska vara – men på ett litet annorlunda sätt.

Mer information om vad som gäller på respektive skola och förskola kommer rektor att informera om.

Länk till Varbergs kommuns samlade information med koppling till Länk till annan webbplats.coronaviruset covid-19. Länk till annan webbplats.