Sök

2020-09-29

En vecka kvar till Hallands första teknikvecka: Halland Tech Week

Om en vecka, 6–9 oktober, arrangeras Halland Tech Week för första gången med fokus på att lyfta halländska teknikbolag, företag, entreprenörer och teknikkompetens som finns i regionen. Arrangörerna bakom teknikveckan är bland andra Almi, Ung Företagssamhet, HighFive, Alexandersoninstitutet och Högskolan i Halmstad.

För dig som är verksam inom techbranschen

Halland Tech Week riktar sig till alla, särskilt för dig som är verksam inom techbranschen. Deltagandet är helt kostnadsfritt.

24 fysiska och digitala programpunkter i Halland

Under Halland Tech Week kommer arrangörer från regionen presentera sina verksamheter under olika tech-kategorier i en rad olika evenemang i Halland för att tillmötesgå en bred publik så som företag, studenter och allmänhet. Totalt kommer 24 fysiska och digitala programpunkter hållas under veckan.

En del av EU-projektet Futures By Design

Alexandersoninstitutet är en del av Campus Varberg. Från 2019 till 2021 driver Alexandersoninstitutet Futures By Design med finansiering från Interreg North Sea Programme. Genom Futures By Design och med stöd av Region Halland finns det finansiering att arrangera Halland Tech Week år 2020 och år 2021.

Välkommen att anmäla dig

Ta del av årets program här. Du är välkommen att anmäla ditt deltagande på en eller fler programpunkter. Välkommen!

Klicka här för mer information om Halland Tech Week Länk till annan webbplats..