Sök

2021-02-19

Ett lite annorlunda sportlov

Årets sportlov blir lite annorlunda på grund av corona-pandemin. Vi kan inte träffas som vanligt och måste fortsätta hålla fysiskt avstånd till varandra. Men det går ändå bra att till exempel delta i Frilufts-Fridas friska skattjakt eller vara med på en digital bokfika.

Ett par vita skridskor på is, sedda uppifrån. text i bilden: Ett lite annorlunda sportlov 2021

Årets sportlovsprogram är inte lika innehållsrikt som vanligt men här finns ändå en hel del spännande att välja mellan. Du kan till exempel prova på handboll eller vara med på Innebandyveckan. Kanske vill du ha en kreativ konst-workshop hemma hos dig själv, med hjälp av en film som berättar om Jennie Blomkvists utställning på Galleri Hamnmagasinet, Take Cover? Eller varför inte ta dig till Varbergs fästning och svara på roliga quizfrågor? En stor del av aktiviteterna är gratis, några kräver föranmälan.

Du kan se hela programmet på varberg.se/lov

Varje år sammanställer Varbergs kommun sportlovprogrammet, och arrangörerna är såväl kommunen själv som kulturinstitutioner, föreningar med flera.

Observera att fler aktiviteter kan tillkomma.

Varbergs kommuns samlade information med koppling till Länk till annan webbplats.coronaviruset covid-19. Länk till annan webbplats.