varningsikon

2020-05-25

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen kring den pågående coronapandemin. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

Den här nyheten är äldre än tre månader och kan därför vara inaktuell.
2017-12-11

Ett magiskt nyårsfirande avslutar 2017

Nu välkomnar vi alla varbergare och vänner från andra orter till det traditionella nyårsfirandet vid Varbergs Fästning. Det uppskattade fyrverkeriet blir nyårskvällens höjdpunkt men också ett sätt att fira gemensamt över alla gränser.

Nyårsfyrverkeriet arrangeras av Varbergs kommun, och som alltid är kraven på säkerhet och kvalitet höga. I år utökar vi dessutom upplevelsen med musik som synkroniseras med fyrverkeriet. Nyårstalet hålls för tredje året i rad av Varbergsprofilen Peter Börjesson, som ger sin bild av vad som hänt i Varberg under året och vad som ligger framför oss.

Vid dåligt väder kommer fyrverkerierna att ställas in av säkerhetsskäl. Firandet flyttas då till påskafton. Information om nyårsfyrverkeriets genomförande publiceras på varberg.selänk till annan webbplats och Varbergs kommuns facebooksida kl 12 på nyårsafton.