Sök

2022-10-24

Få koll på dina resor i Resvaneundersökningen

Sista chansen att hänga på Resvaneundersökningen som handlar om ditt vardagsresande under fem dagar. Alla som deltar i undersökningen har möjlighet att delta i en tävling med chans att vinna presentkort på restaurangbesök i Varberg.

Så går det till

Du som kommuninvånare deltar genom att ladda hem en app till din mobil. Appen mäter hur du rör dig under dagen. I slutet av dagen öppnar man appen för att kontrollera att resorna är rätt registrerade. Vi vill gärna att man deltar i fem dagar men du får gärna vara med under hela undersökningsperioden som pågår till och med den 30 oktober. Resultatet blir ett viktigt underlag när vi ska planera trafiken.

Slutar spåra efteråt

All data behandlas konfidentiellt i enlighet med gällande lagstiftning. Varbergs kommun får tillgång till data men kan inte se vem som har deltagit i undersökningen. När perioden är slut spåras inte resorna längre.

Vill du vara med?

Du når undersökningen genom att ladda ner appen Travelvu till din mobil. Om du surfar via mobilen kan du nå nedladdningslänkar i Appstore och Google Play här: Varbergs kommuns resvaneundersökning Länk till annan webbplats.

Tävla om presentkort

Alla som deltar i resvaneundersökningen har möjlighet att delta i en tävling. Tio vinnare får var sitt presentkort från Varbergs Krögarförening värt 500 kr. Presentkortet är giltigt på över 40 restauranger i Varberg. 

För att vara med i tävlingen behöver du:

  • Ha minst fem godkända dagar i appen. (För att en dag ska bli godkänd behöver du granska informationen som appen har registrerat om dig under dagen och godkänna att den stämmer.)
  • Svarar på en klurig tävlingsfråga. Frågan finns i slutet av bakgrundsenkäten som du får besvara när du registrerar dig.
  • Uppge dina kontaktuppgifter i bakgrundsenkäten. (Kontaktuppgifterna hanteras enbart av leverantören som använder dem för att administrera tävlingen. Personuppgifterna raderas efter undersökningens slut och kommer inte att förmedlas vidare till tredje part.)
  •