Sök

2022-10-21

Gör något kul på höstlovet!

Nu är årets höstlovsprogram här, och det innehåller massor av roliga aktiviteter för barn och unga i alla åldrar. Vad sägs till exempel om att upptäcka gömda väsen på Varbergs fästning, quizza om fåglar på naturum Getterön eller att prova luftgevärsskytte i Tvååker? Detta och mycket mer finns att göra under årets höstlov.

höstlov

Höstlovet smygstartar redan på fredagen vecka 43 med tillverkning av pumpor i lera och fortsätter på helgen med bland annat författarbesök på Veddige bibliotek och den dramatiserade vandringen Bland nordiska väsen vid Stättareds 4H-gård.

Nycirkus, djurskötsel och cosplay

Lovet sträcker sig sedan till söndag den 6 november. Programmet är brett och innehåller natur, fritids- och kulturaktiviteter för alla åldrar. Det går exempelvis att dansa Halloween-dans och testa nycirkus på Kulturskolan, göra en utflykt till Stättareds 4H-gård eller fördjupa sig i cosplay och VR på eventet #Nördkultur. En stor del av aktiviteterna är gratis, en del kräver föranmälan.

Varje år sammanställer Varbergs kommun lovprogrammet och arrangörerna är såväl kommunen själv som kulturinstitutioner, olika besöksmål, föreningar med flera.

Se hela programmet på varberg.se/lov Länk till annan webbplats.

Observera att fler aktiviteter kan tillkomma.