Sök

2023-10-20

Gör något kul på höstlovet!

Nu är årets höstlovsprogram här, och det innehåller massor av roliga aktiviteter för barn och unga i alla åldrar. Vad sägs till exempel om att upptäcka gömda väsen i Grimeton, tillverka läskiga insekter på naturum Getterön eller att prova på teaterkollo på Teater Halland? Detta och mycket mer finns att göra under årets höstlov.

höstlov

Höstlovet smygstartar redan helgen vecka 43 med bland annat allsångskonsert på Lilla teatern och Halloweendisco i Varbergs ishall.

Nycirkus, djurskötsel och Jui Jitsu

Lovet sträcker sig sedan till söndag den 5 november. Programmet är brett och innehåller natur, fritids- och kulturaktiviteter för alla åldrar. Det går exempelvis att dansa Streetdance och testa nycirkus på Kulturskolan, träffa djuren på Stättareds 4H-gård eller delta eller besöka Nördkulturs LAN i Bua skolans idrottshall. En stor del av aktiviteterna är gratis, en del kräver föranmälan.

Hela programmet på varberg.se/lov

Varje år sammanställer Varbergs kommun lovprogrammet och arrangörerna är såväl kommunen själv som kulturinstitutioner, olika besöksmål, föreningar med flera.

Se hela programmet på varberg.se/lov Länk till annan webbplats.

Observera att fler aktiviteter kan tillkomma.