Sök

2021-10-22

Gör något kul under höstlovet!

Nu är årets höstlovsprogram här! Det innehåller massor av roliga aktiviteter för barn och unga i alla åldrar. Vad sägs till exempel om Superhjältelov på biblioteken, 3D-modellering med Kulturskolan eller sportskytte med Varbergs Parasport? Detta och mycket, mycket mer finns att göra under årets höstlov.

ett orange löv med ett utstansat hjärta bredvid texten höstlov 2021.

Höstlovet smygstartar redan helgen vecka 43 med bland annat musikteaterföreställningen Leo och uppfinnarna på Kulturhuset Komedianten, vandringen Bland nordiska väsen i Stättaredsskogen, och Bus eller godis! på stadsbiblioteket där alla små monster får boktips.

Superhjältar, musikal och volleyboll

Lovet sträcker sig sedan till söndag den 7 november. Programmet är brett och innehåller både natur, fritids- och kulturaktiviteter för alla åldrar. Exempelvis kan du fickla på Varbergs fästning, prova på volleyboll i Vidhögehallen, träffa författaren Elias Våhlund (som skrivit serien Handbok för superhjältar) på Kungsäters bibliotek eller testa musikal på Kulturskolan. En stor del av aktiviteterna är gratis, en del kräver föranmälan.

Varje år sammanställer Varbergs kommun lovprogrammet och arrangörerna är såväl kommunen själv som kulturinstitutioner, föreningar med flera.

Se hela programmet på varberg.se/lov

Observera att fler aktiviteter kan tillkomma.

ikon

Nyheter