Sök

2021-09-21

Har din förening en aktivitet på höstlovet?

Hösten börjar göra sig påmind och kanske din förening har tänkt arrangera något för barn och unga under höstlovet? Då ska ni vara med i Varbergs kommuns höstlovsprogram!

ett par röda gummistövlar som står på en bädd av gula lönnlöv.

Höstlovet infaller vecka 44 och för att kunna ge en bra överblick över höstlovets aktiviteter sammanställer Varbergs kommun ett digitalt program. Lovprogrammet marknadsförs sedan genom bland annat nyheter på kommunens webbplats, pressutskick, affischer, sociala medier och utskick till skolor.

Vill ni vara med?

Lägg in aktiviteten i vårt webformulär senast söndagen den 17 oktober för att komma med i lovprogrammet. Glöm inte att uppge ifall aktiviteten fungerar för barn och unga med funktionsvariationer, t ex om lokalen är tillgänglighetsanpassad, eller om aktiviteten sker i stor eller liten grupp.

Separat e-tjänst för att söka ekonomiskt tillskott

I år görs en extra satsning under höstlovet, en Kickstart, för att få igång kultur- och fritidsaktiviteter för barn och unga (samt seniorer). Därför går det att söka ett ekonomiskt tillskott för att genom ett arrangemang kunna bidra med något extra.

Observera att du måste göra en intresseanmälan i en separat e-tjänst Länk till annan webbplats. som öppnar den 28 september. Du når e-tjänsten via Varbergs kommuns självserviceportal:

De anslagna medlen är begränsade, så det är först till kvarn som gäller.

ikon

Nyheter