Sök

2022-01-21

Har din förening en aktivitet på sportlovet?

Vecka 8 är alla barn och ungdomar i Varbergs kommun sportlovslediga, och kanske din förening har tänkt arrangera något för dem? Då ska ni vara med i Varbergs kommuns sportlovsprogram!

frost med texten "sportlov"

Sportlovet infaller vecka 8 och för att kunna ge en bra överblick över lovets alla aktiviteter sammanställer Varbergs kommun ett digitalt program. Lovprogrammet marknadsförs sedan genom bland annat nyheter på kommunens webbplats, affischer, sociala medier och utskick till skolor.

Gratis hallhyra dagtid under lovveckan

För att fler föreningar ska kunna ordna aktiviteter för lovlediga barn och unga har kultur-och fritidsförvaltningen öppnat upp möjligheten att använda lokaler och planer utan kostnad. Erbjudandet gäller dagtid alla vardagar vecka 8 under förutsättning att föreningen arrangerar öppna, gratis aktiviteter i form av ”prova-på”, det vill säga inga ordinarie träningar. Hör av er till varbergdirekt@varberg.se för mer information och bokning. Ange ”bokning - sportlovsaktiviteter” i ämnesraden på mejlet.

Vill ni vara med i lovprogrammet?

Lägg in aktiviteten i vårt webformulär senast söndagen den 6 februari för att komma med i lovprogrammet. Glöm inte att uppge ifall aktiviteten fungerar för barn och unga med funktionsnedsättning, t ex om lokalen är tillgänglighetsanpassad, eller om aktiviteten sker i stor eller liten grupp.

ikon

Nyheter