Sök

2023-09-26

Hyr en hall till kalaset!

Vill ditt barn ha ett härligt spring-i-benen-slå-kullerbytta-och-klättra-högt-kalas? Då har vi många gymnastiksalar och hallar att hyra! Här finns gott om plats för lek och stoj, och med möjlighet att ordna en utmanande hinderbana eller andra roliga utmaningar.

ett par röda gummistövlar som står på en bädd av gula lönnlöv.

De här hallarna passar bäst för kalas

I Furubergs gymnastiksal och Hagaskolans gymnastiksal kommer du åt plintar, bänkar och vissa mattor. Där finns även små fasta handbollsmål, vilket brukar locka till aktivitet. Av den anledningen är de bäst lämpade för barnkalas.

Det är även möjligt att hyra andra idrottshallar för barnkalas, men i de hallarna kan utrustning så som mattor, bänkar och plintar vara begränsat.

Bra att veta inför kalaset

Bollar, rack, klubbor eller liknande finns inte att låna i våra hallar. Ta med det hemifrån ifall ni vill ha det på kalaset.

Mat eller fika som serveras på kalaset ska ätas i omklädningsrummen. Tänk också på att det inte finns några bord eller stolar i hallarna.

I vissa hallar finns städmaterial, men plastsäck och sopborste rekommenderas att ta med.

Så här bokar du en hall

I vårt bokningssystem Interbook Go kan du som privatperson, men även förening eller företag, söka och boka lediga tider i våra idrottshallar, gymnastiksalar och ishallar för kalas eller träningstillfällen. Du kan boka enstaka eller återkommande tider.

Läs mer på Boka lokal, hur går det till?