Sök

2020-10-13

I år är kommunens anställda värda ett extra stort tack 

Vi lämnar snart ett minst sagt speciellt år bakom oss. Den pågående pandemin har påverkat och kommer fortsätta påverka oss alla på ett eller annat sätt. För många av kommunens anställda innebär det en stor ansträngning på jobbet. 

- På grund av den pågående pandemin har 2020 varit ett år med särskilda utmaningar och en ovanligt hög arbetsbelastning för kommunens personal. Det finns därför extra stor anledning för Varbergs kommun som arbetsgivare att tacka samtlig personal för goda arbetsinsatser under året, säger Ann-Charlotte Stenkil (M), kommunstyrelsens ordförande.

En matupplevelse

Idag föreslår kommunstyrelsens arbetsutskott, kommunstyrelsen att besluta om en julgåva till alla medarbetare:

Förslaget på julgåva är en matupplevelse som ska delas ut till var och en som är anställd i Varbergs kommun, oavsett anställningsform.

Stöttar mat- och restaurangbranschen i Varberg

Julgåvan som föreslås har ett värde på 450 kr. Beloppet kommer att vara knutet till de restauranger eller cateringföretag i Varbergs kommun, som väljer att ansluta sig som möjliga leverantörer.

- Det känns roligt att ha hittat ett sätt att stötta en bransch i Varberg som vanligtvis har det tufft under vinterhalvåret och som har det ännu kämpigare nu på grund av pandemin, fortsätter Ann-Charlotte.

Möjlighet att göra något ihop

- Om förslaget går igenom hoppas och uppmuntrar vi våra medarbetare att ta tillfället att utnyttja den här julgåvan ihop med sina arbetskamrater. Självklart på ett coronaanpassat sätt, säger Kristina Taremark, personaldirektör.

 

Slutgiltigt beslut om julgåvan fattas i kommunstyrelsen 27 oktober.