Sök

2019-11-07

Invigning av Sjöaremossens nya omklädningsbyggnad

Nu är Sjöaremossens nya omklädningsbyggnad klar. Det firar vi i samband med att Sunväras damer har hemmapremiär den 17 november.

Röd träbyggnad i kvällsljus

Foto: Sunvära SK

Den nya byggnaden står klar lagom till bandysäsongen startar och innehåller bland annat fyra omklädningsrum, domarrum och värmestuga med kiosk. Anläggningen kommer att vara helt tillgänglighetsanpassad.

Invigningen äger rum i samband med att Sunvära SK:s damlag möter Västerstrand AIK och infaller dessutom på minuten 40 år sedan den första matchen spelades på Sjöaremossens isbana.

Välkommen på invigning

Tid: Söndag 17 november klockan 13.00
Plats: Sjöaremossens isbana, Ambjörntorp, 432 65 Väröbacka

Invigningstalar gör Lena Språng, ordförande för kultur- och fritidsnämnden. Vi bjuder på korv med bröd samt kaffe och dryck.

Invigningen arrangeras i samarbete med Sunvära SK.

Om Sjöaremossens isbana

Sjöaremossen är hemmaplan för Sunvära SK. Föreningen har 340 medlemmar varav en stor del är ungdomar. Sunväras damer spelar i Allsvenskan och herrarna i division 1. Isbanan ligger nära Kungsbacka kommun och nyttjas även av Kungsbackaföreningen Frillesås BK vars herrlag gick upp till Elitserien förra säsongen. Därutöver används anläggningen flitigt under skolornas friluftsdagar och för allmänhetens åkning.