varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2018-03-08

Nu återinviger vi Varbergs teater

Varbergs teater har berikat stadens kulturliv sedan 1895. Efter månader av varsam renovering börjar vi bli redo att slå upp dörrarna och återigen fylla salongen med applåder och dramatik. Den 6-11 mars bjuds det på ett varierat program för att fira återinvigningen.

Återinvigning av varbergs teater

Programmet har tagits fram av Varbergs kommun tillsammans med flera lokala kulturföreningar. Det blir bland annat föreläsningar, teater, författarbesök och rundvisningar.

Firandet når sin kulmen lördag 10 mars, under dagen blir det stor familjefest med klassikern Snövit som teaterföreställning och ett häftigt maskeraddisco på stora scenen. Till kvällen bjuds det till mingel i övre teaterfoajén och en gripande föreställning av Teater Jaguar, Dödsängel om vår närhet till ondska och längtan att slå sig fri.

Hela programmet finns på kulturhusetkomedianten.se/varbergsteaterlänk till annan webbplats. Du kan också hämta ett tryckt program på Kulturhuset Komedianten.

Till flera av programpunkterna behöver du en biljett, den kan du boka online via kulturhusets webbplats eller i receptionen på Kulturhuset Komedianten.