Sök

2022-08-29

Nu byts idrottshallarnas brickor ut mot kod

Från och med den 5 september, då den nya inomhussäsongen startar, kommer föreningar börja använda kod för att komma in i idrottshallar och gymnastiksalar vid sina bokade tider. Privatkunder som bokar idrottshall kan fortsätta använda bricka/tagg som tidigare, men kan få en kod om så önskas.

Efter att ha upplevt krångel med passagesystemet vid många av kommunens anläggningar byts nu brickorna ut mot en sexsiffrig kod som är unik för varje förening. Koden kommer fungera till föreningens alla bokade tider, vilken hall eller anläggning som än bokas i Interbook Go.

Koden är en värdehandling

Koden har nyligen skickats till föreningarna, som i sin tur ska informera koden vidare till sina medlemmar. Koden är en värdehandling och ska ses som en fysisk nyckel till lokalen, vilket för med sig ett ansvar att inte sprida den vidare utanför föreningen.

Koden kommer bytas av kultur- och fritidsförvaltningen varje år i september, inför säsongtidernas start. Om någon förening vill byta sin kod tidigare kontaktar man Varberg Direkt, varbergdirekt@varberg.se.

Användning av koden

Information om hur koden används vid bokning i Interbook Go och på plats vid lokalen/anläggningen har skickats ut till föreningarna.

Du kan även läsa mer på sidan Kod för att komma in i idrottshallar och gymnastiksalar.

Vill du som privatperson ha en kod för att kunna boka hall eller anläggning kontaktar du Varberg Direkt, varbergdirekt@varberg.se.

ikon

Nyheter