Sök

2021-06-22

Ny förvaltningschef till Kultur- och fritidsförvaltningen

Kommunstyrelsen beslutade i dag den 22 juni, att utse Anna Reinhardt till ny förvaltningschef för Kultur- och fritidsförvaltningen.

Anna Reinhardt kommer närmast från Ale kommun där hon är sektorchef för Sektor kultur och fritid. Anna har dessförinnan arbetat i ledande befattningar inom fritid- och föreningsområdet i Uddevalla kommun.

– Det känns jätteroligt att få komma till Varberg och vara med och bidra i den fortsatta utvecklingen. Jag har länge haft positiva bilder av Varberg och er utvecklingsresa. De bilderna har förstärkts under rekryteringen, säger Anna.

Anna tillträder den 1 oktober. Martin Josander, VD för Arena Varberg, kommer fram till dess vara tillförordnad förvaltningschef.

Carl Bartler om rekryteringen

– Vi hälsar Anna varmt välkommen till Varberg. Hon är med sin kompetens, erfarenhet och energi den chef vi har sökt till rollen som förvaltningschef och hon blir ett bra tillskott i kommunens koncernledningsgrupp. Anna blir en viktig person i vårt fortsatta arbete med att, tillsammans med övriga delar av kommunens verksamheter, skapa ett attraktivt utbud av aktiviteter för våra invånare, föreningar, besökare och näringsliv i vårt växande Varberg, säger Carl Bartler, kommundirektör.

Kort om Anna

Anna är 46 år, bosatt i Uddevalla tillsammans med man och två barn, 16 och 20 år gamla. Anna har en naturvetenskaplig magisterexamen från Linnéuniversitetet.

ikon

Nyheter