Sök

2021-09-06

Ny kommunikationschef till Varbergs kommun

Eva Sondelius Rhodin har anställts som ny kommunikationschef efter Krister Svahn.

Porträtt bild på en person

Eva Sondelius Rhodin kommer närmast från Göteborgs Stad där hon är kommunikationschef för Trafikkontoret och tillika kommunikationschef på Stadsbyggnadskontoret i staden.

- Det känns jätteroligt att få möjlighet att vara med och bidra till Varberg fortsatta utvecklingsresa. Jag har i flera år följt kommunen och hade sedan tidigare en mycket positiv bild av Varberg som stad och arbetsgivare. Den bilden har förstärkts under rekryteringen, säger Eva Sondelius Rhodin, tillträdande kommunikationschef.

Eva tillträder den 6 december. Anna Beuerman, teamledare kommunikation samhällsbyggnad, kommer att fram till dess vara tillförordnad kommunikationschef.

Carl Bartler om rekryteringen

- Vi hälsar Eva varmt välkommen till Varberg. Hon tar med sig en mångårig erfarenhet av att jobba med kommunala utvecklingsfrågor. Det i kombination med djup kompetens och ett starkt eget driv gör att hon är rätt person att fortsätta arbetet med de kommunikativa utmaningar vårt växande Varberg står inför. Eva blir också ett bra tillskott i kommunens ledningsgrupp säger Carl Bartler, kommundirektör.

Kort om Eva

Eva är 55 år och bosatt i Göteborg. Eva har läst till civilekonom vid Umeå Universitet och kompletterat med utbildning i Medie- och kommunikationsvetenskap.

För mer information, kontakta:

Carl Bartler, kommundirektör
carl.bartler@varberg.se
Mobiltel. 073-032 23 23

Foto: Eva Sondelius Rhodin, tillträdande kommunikationschef.

ikon

Nyheter