Sök

2021-05-31

Om du inte kommer fram på telefon till kommunen 31/5 och 1/6

Under kvällen och natten den 31 maj sker underhållsarbete på kommunens telefonisystem. Det kommer att bli störningar, men mobiltelefonin påverkas inte. Det kan även förekomma mindre störningar tisdag 1 juni. Det finns tillfälliga telefonnummer till Varberg direkt och Räddningstjänsten Väst.

För att minimera påverkan på verksamheter inom Varbergs kommun genomförs ett underhållsarbete på kommunens telefonisystem under kvällen och natten den 31 maj. Arbetet startar klockan 18.00 på måndagskvällen. Under de timmar som arbetet pågår blir det både störningar och tillfälliga avbrott.

Samtal till mobilnummer påverkas inte, vilket innebär att socialförvaltningens verksamheter såsom exempelvis särskilda boenden inte berörs under kvällen och natten.

Det kan även bli mindre störningar tisdagen den 1 juni under dagtid.

Försök att ringa igen efter en stund

Om du ringer Varbergs kommun eller Räddningstjänsten Väst och samtalen inte kommer fram eller avbryts – var snäll och försök att ringa igen efter en stund. Förhoppningsvis var det en tillfällig störning och nästa gång du ringer samma nummer får du svar.

Tillfälliga nummer

För säkerhets skull finns två telefonnummer som endast ska användas om de vanliga numren inte fungerar. Dessa nummer är temporära:
Räddningstjänsten Väst: 0340-50 79 33 (31/5 och 1/6)
Kommunens kontaktcenter Varberg direkt: 0340-50 79 32 (1 juni klockan 8.00-17.00)