varningsikon

2020-12-14

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten beslutat om nationella allmänna råd från den 14 december 2020. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2018-06-07

Samhällsservicen på en adress

Nu förenklas samhällsservicen för dig som kommuninvånarna i Varberg. Sedan mitten av maj finns kommunens gemensamma kundservice Varberg direkt och det statliga servicekontoret på samma adress - Norra Vallgatan 14.

Du som bor i Varbergs kommun och har frågor till kommunen, Skatteverket, Försäkringskassan eller Pensionsmyndigheten kan numera gå till samma plats för att få svar och hjälp. Samhällsservicen finns nu samlad under ett och samma tak på Norra Vallgatan 14 för att underlätta för dig.

Varberg direkt

Varberg direkt är kommunens gemensamma kundservice. Hit är kommuninvånare, företagare eller besökare välkomna att vända sig med frågor och synpunkter oavsett vilken kommunal verksamhet det gäller.

Du kan ringa eller komma på besök. Kommunvägledarna i Varberg direkt ger dig service, information och vägledning på bästa sätt.

Servicekontoret

Servicekontoret består av de tre myndigheterna Försäkringskassa, Skatteverket och Pensionsmyndigheten. Varje handläggare på servicekontoret kan hjälpa till med både skatte-, försäkrings- och pensionsärenden.

Välkommen till Norra Vallgatan 14!