varningsikon

2020-06-18 08.25

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Bevattningsförbud råder i hela Varbergs kommun fr.o.m. den 18 juni. Du hittar även vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Den här nyheten är äldre än tre månader och kan därför vara inaktuell.
2019-05-16

Simstadion öppnar för säsongen

Lördag 18 maj slår vi åter upp portarna till Simstadion, välkommen att besöka vårt anrika utomhusbad – nu med nyrenoverade omklädningsrum. Under öppningshelgen har vi erbjudanden på säsongskort och det blir vattengympa och vattendisco.

vattendisco

Äntligen är sommarsäsongen här och badsugna är välkomna till Simstadion. Nytt för i år är att vi erbjuder vattengympa tre dagar i veckan under hela säsongen, måndagar, onsdagar och fredagar.

Nya fräscha omklädningsrum

Under våren har vi renoverat omklädningsrummen inklusive toaletter och duschar. Nytt för säsongen är även ett tredje, tillgänglighetsanpassat omklädningsrum för bland annat personer med funktionsnedsättning. Här finns omklädningsyta, handikapptoalett och dusch. Det tillgänglighetsanpassade omklädningsrummet är inte helt färdigställt ännu, arbetet väntas blir klart inom kort.

Öppningserbjudande på säsongskort

Under öppningshelgen 18 och 19 maj erbjuder vi 20% rabatt på säsongskort för Simstadion. För priser och mer information besök www.varberg.se/simstadion

Aktiviteter den 19 maj

På söndag klockan 11 är alla barn välkomna till säsongens första vattendisco. Det blir dessutom vattengympapremiär klockan 13.00.

Simstadion är öppen till och med 8 september 2019.