Sök

2022-11-29

Tobias Ramstedt blir ny förvaltningschef för utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen

Kommunstyrelsen beslutade i dag den 29 november att utse Tobias Ramstedt till ny förvaltningschef för utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen i Varbergs kommun. 

Tobias Ramstedt, ny förvaltningschef för utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen i Varbergs kommun

Tobias Ramstedt arbetar idag som gymnasiechef på utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen i Varbergs kommun. Han tillträder sin nya roll som förvaltningschef den 9 januari 2023. Fram till dess är Dan Persson tillförordnad förvaltningschef.

- Jag har hela mitt arbetsliv jobbat med utbildningsfrågor i olika roller, därför känns det otroligt stimulerande att får ta vid och fortsätta utveckla arbetet i vår förvaltning. Att få bidra i arbetet med att skapa möjligheter för människor att ta nästa steg i sitt liv känns väldigt inspirerande. Bra utbildningsmöjligheter är centralt för att Varberg ska fortsätta vara en attraktiv stad för människor att flytta till, men också för nya företag att etablera sig i, säger Tobias Ramstedt.

Carl Bartler, kommundirektör:
- Tobias ledarskap och gedigna kunskap om förvaltningens verksamheter gör att han är helt rätt person för att leda den fortsatta utvecklingen av utbildnings- och arbetsmarknadsverksamheten i Varberg.

ikon

Nyheter