varningsikon

2020-12-14

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten beslutat om nationella allmänna råd från den 14 december 2020. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2019-06-17

Ungdomsgårdarna hänger vid Fästningsbadet i sommar

I sommar flyttar ungdomsgårdarna sin verksamhet till ett ungdomshäng vid Fästningsbadet.

Fritidsledare utanför coantainer med grafitti.

Under förra sommaren blev fästningsbadet en populär mötesplats för kommunens ungdomar. I sommar flyttar ungdomsgårdarna sin verksamhet till ett pop-up-ungdomshäng som kommer att finnas vid fästningsmuren ovanför badet.

Här kan ungdomar exempelvis snorkla, spela spel, paddla kanot/stand up paddleboard eller bara hänga med fritidsledarna. Det går också bra att komma med egna förslag. Den tillfälliga mötesplatsen blir också ett nav för alla aktiviteter och utflykter som ungdomsgårdarna gör i sommar.

- Vi ska så klart finnas där ungdomarna finns. Under sommarlovet är Fästningsbadet en klockren plats för oss. Vi hoppas att det ska medföra att fler och nya ungdomar ska haka på våra aktiviteter och upptäcka allt kul som ungdomsgårdarna har att erbjuda, säger Anna Nilsson, enhetschef för ungdomsgårdarna.

Sommarhänget kommer att finnas vid Fästningsbadet måndag-fredag under perioden 17 juni - 16 augusti. Oftast är fritidsledare på plats klockan 10-18, men tiderna kan variera något vid utflykter.