Sök

2020-10-20

Välkommen att löpträna på Tresteget i höst

I höst öppnar vi upp friidrottshallen på Tresteget för alla löpsugna kommuninvånare. Välkommen till allmänhetens löpning!

Trestegets fasadskylt med texten Tresteget, trönninge idrottscentrum.

När höstens mörker och kyla smyger sig på kan det vara lockande att flytta löpträningen inomhus. Med start i oktober 2020 erbjuder vi allmänhetens löpning i friidrottshallen på Tresteget i Trönninge. Satsningen genomförs i samarbete med Varbergs GIF Friidrott.

Så fungerar det

Anläggningen är öppen för allmänheten klockan 14-16 vid sex lördagar i höst. Ingen anmälan krävs och det är drop-in under den utsatta tiden. Kostanden är 60 kr per person. Betalningen sker via Swish på plats. Representanter från Varbergs Gif Friidrott finns på plats tar hand om betalningen och kan besvara eventuella frågor.

Allmänhetens löpning klockan 14.00 – 16.00 följande dagar:

Lördag 24 oktober
Lördag 31 oktober
Uppehåll 7 november – anläggningen är upptagen
Lördag 14 november
Lördag 21 november
Uppehåll 28 november – anläggningen är upptagen
Lördag 5 december
Uppehåll 12 december – anläggningen är upptagen
Lördag 19 december

Det är ingen åldersgräns men enbart personer som löptränar och betalar avgift som får vistas i hallen. Med anledning av covid-19 håller vi omklädningsrummen stängda.

Tresteget i Trönninge

Tresteget i Trönninge består av en idrottshall, en gymnastikhall och en fullstor friidrottshall. I friidrottshallen finns en 200 meters rundbana med fyra banor. Tresteget ligger i anslutning till Trönningeskolan och stod klar hösten 2017.

Adress: Kockatorpsvägen 3

Allmänhetens löpning genomförs i samarbete med Varbergs GIF friidrott. Inkomsterna från allmänhetens löpning kommer också föreningen till del. Satsningen genomförs på prov hösten 2020. Efter utvärdering beslutas om allmänhetens löpning kommer tillbaka våren 2021.