Sök

2022-01-13

Välkommen att lyssna till vårens öppna föreläsningar digitalt på Campus Varberg

Campus Varbergs populära föreläsningsserie Öppna föreläsningar fortsätter hållas digitalt. I vår kommer det hållas fyra inspirerande föreläsningar med spännande och dagsaktuella ämnen. Föreläsningarna genomförs med stöd från Varbergs Sparbank genom Sparbanksstiftelsen Varberg.

Samtliga föreläsningar kommer preliminärt hållas digitalt. Om situationen tillåter att föreläsningarna kan hållas på plats med publik kommer detta kommuniceras. Deltagandet är kostnadsfritt det är möjligt att anmäla sig fram till klockan 16.00 på föreläsningsdagen. Följande föreläsningar kommer hållas via Zoom:

Mikael Genberg 31/1 18.00-19.30

I en alltmer digitaliserad står tänkande utanför boxen, innovation och kreativitet högst på listan hos många företag och organisationer. Mikaels föreläsning är en upplysande, ärlig och intelligent upplevelse full av breda leenden och otaliga skratt. Anmäl dig till föreläsningen här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tobias Ahlin 28/2 18.00-19.30

Tobias Ahlin är en internationell digital designer och föreläsare som reser världen runt och delar med sig av sina perspektiv på design och framgång. Han har nått en internationell publik genom sina föreläsningar och har de senaste två åren föreläst i 18 olika länder, bland annat för The New York Times i New York och på Facebooks högkvarter i Tel Aviv. Med hjälp av inspirerande föreläsningar, interaktiva workshops och träffsäkra exempel får han oss att inse vad riktigt bra design kan åstadkomma. Anmälan till föreläsningen öppnar 1 februari Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kristin "Krickelin" Lagerqvist 21/3 18.00-19.30

Kristin "Krickelin" Lagerqvist har delat med sig av sin livsåskådning och inspirerat på sociala medier i 13 år. Krickelin är entreprenör, vinterbadare, bloggare, verksam i Varberg och har arbetat med digiala medier sedan 2008 med sin hemstad som utgångspunkt. Under åren har hon jobbat med olika verksamheter som en förlängning av bloggen och tar då uppdrag som föreläsare, fotograf, skapare av innehåll och kreatör. Hon driver livsstilsbutiken KLco i Varberg och online där hon säljer sitt eget kläd- och tevarumärke. Anmälan till föreläsningen öppnar 1 mars Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Katarina Blom 9/5 18.00-19.30

Kost, träning och sömn har länge varit grunden för god hälsa. Mer och mer forskning pekar på att goda sociala relationer kan vara avgörande för att vi ska må bra och leva länge. Katarina Blom är legitimerad psykolog och kallas Sveriges första lyckopsykolog. Hon har skrivit flera böcker om positiv psykologi – vetenskapen bakom mänskligt välbefinnande. Hennes TEDx Talks-föreläsning You don't find happiness, you create it har miljontals visningar världen över. Anmälan till föreläsningen öppnar 22 mars Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

ikon

Nyheter