varningsikon

2021-07-16

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2019-12-04

Vårens öppna föreläsningar på Campus Varberg

Till våren har Campus Varberg nöjet att presentera fyra inspirerande föreläsare som kommer hålla de uppskattade öppna föreläsningarna. Föreläsningarna möjliggörs tack vare Sparbanksstiftelsen Varberg och har engagerat Varbergs invånare sedan 2003.

Följande föreläsare besöker Campus Varberg


27 januari – Ångestpodden
Ida och Sofia är vännerna från Karlshamn som en dag bestämde sig för att bryta all tabu kring psykisk ohälsa. Biljetter till denna föreläsning släpps måndag 27 januari klockan 18.00.

10 februari – Malin Persson
Inspiratör, kreatör och programledare som kommunicerar kring ståndpunkten att ha en hållbar livsstil är en vacker livsstil.
Biljetter till denna föreläsning släpps måndag 30 januari klockan 18.00.

24 februari – Musse Hasselvall
Kampsportare, radiopratare, programledare, författare och eldsjäl som engagera sig i samhällets normer, rasism och mobbning.
Biljetter till denna föreläsning släpps måndag 13 februari klockan 18.00.

9 mars – Markus Lutteman och Jonas "El Choco" Andersson
Tillsammans berättar författaren och före detta San Pedro-fången om livet i fängelset, om den destruktiva vägen dit och den långa resan mot ett liv i frihet.
Biljetter till denna föreläsning släpps måndag 27 februari klockan 18.00.

Biljettbokning och information

Föreläsningarna är öppna för alla och helt kostnadsfria. Du kan boka max 2 biljetter per person. Biljetterna bokar du enkelt på vår webbsida www.campus.varberg.se/oppna Länk till annan webbplats.. Skulle du få förhinder och inte kan dyka upp på föreläsningen uppskattar vi om du meddelar oss så snart som möjligt.