varningsikon

2020-06-18 08.25

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Bevattningsförbud råder i hela Varbergs kommun fr.o.m. den 18 juni. Du hittar även vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Den här nyheten är äldre än tre månader och kan därför vara inaktuell.
2019-04-24

WIC klara för Svenska Superligan

I tisdags gick HK Varberg upp i Handbollsligan. Igår var det WIC:s tur. Gårdagens seger mot Haglunda innebär en säkrad plats i SSL, Svenska superligan. Därmed har två varbergslag avancerat till respektive lags högsta serie inom loppet av en vecka.

Martin Josander, klubbdirektör och Robin Westergran, lagkapten (mitten) gratuleras av Katarina Sundberg, förvaltningschef kultur och fritid och Carl Bartler, kommundirektör

Efter en rafflande match som slutade 4-3 är nu Warberg IC klara för SSL. Efter att Warberg vände underläget 1-3 i sista perioden och vann exploderade Sparbanken Wictory Center i en guldyra.

- Det är fantastiskt kul att det går så bra för flera av våra varbergslag. Föreningarna gör också ett jätteviktigt arbete med breddidrott och ungdomsverksamhet som ger kommuninvånare i alla åldrar en rik fritid och bidrar till en god folkhälsa, säger Katarina Sundberg förvaltningschef, kultur och fritid.

Stort Grattis till WIC och lycka till i superligan!