Askvägen 15, Tvååker

Askvägen 15 är ett korttidsboende för dig som har beviljats korttidsvistelse utifrån lagen LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade).

Korttidsboendet syftar till att erbjuda anhöriga till ungdomar med funktionshinder avlastning samt ge den enskilde ungdomen möjlighet till stimulerande och utvecklande upplevelser.

När din ungdom är på Askvägen kan du som vårdnadshavare/anhörig få utrymme för egna aktiviteter, aktiviteter tillsammans med andra familjemedlemmar eller möjlighet till egen avkoppling.

Vi planerar våra aktiviteter tillsammans med ungdomarna inför varje vistelse. Det kan handla om en promenad i närområdet, spela sällskapsspel, bakning eller att åka på en utflykt.

Verksamheten ligger i Tvååker och vi har fem platser att erbjuda i en hemtrevlig miljö.

Information inför ditt besök

Följande information vänder sig till som är vårdnadshavare eller anhörig till barn/ungdom eller vuxen som beviljats korttidsvistelse enligt LSS. För att ge en tydlig bild om hur våra verksamheter fungerar och vad ni kan förvänta er hos oss inom kortidsvistelsen inom Varbergs Omsorg är det viktigt att ni läser denna information.

Information om korttidsvistelse enligt LSS för barn/ungdom Pdf, 94.2 kB, öppnas i nytt fönster.


Vardagsrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum

Askvägen 15 korttidsboende

Enhetschef Johanna Orsander Tel. 070 - 910 28 67 johanna.orsander@varberg.se

 

Askvägen 15
432 79 Tvååker

070-810 73 81

Publicerad den:

Senast Ändrad: