Sök

Äldre

Två äldre personer i utomhusmiljö

Du som är äldre och behöver stöd och hjälp för att klara av din vardag kan vända dig till oss på socialförvaltningen. Det kan till exempel vara att du behöver hjälp med vardagliga sysslor eller personlig omvårdnad. Här kan du läsa mer om äldreomsorgen i Varbergs kommun och du hittar även information om aktiviteter och mötesplatser för äldre.

Kontakt och besök i coronatider

Socialförvaltningen har just nu ett ökat tryck på verksamheten på grund av coronaviruset (covid-19). Socialkontoret på Birger Svenssons väg 28 B håller öppet som vanligt, men fundera gärna på om kontakten kring ditt ärende lika lätt kan genomföras via telefon eller e-post. Har du inte någon handläggare på socialförvaltningen ber vi dig kontakta Varberg direkt på telefon 0340-880 00.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer - har du symtom ska du stanna hemma och kontakta din handläggare via telefon eller e-post.

Tack för din förståelse och visad hänsyn!

Inom äldreomsorgen i Varbergs kommun ingår till exempel hemtjänst, trygghetslarm, mat och boenden. Det stöd du beviljas är individuellt och beslut fattas av kommunens omsorgshandläggare utifrån dina behov och din situation. Vanliga stödinsatser beskrivs nedan. Du kan också alltid vända dig till kommunens kundservice Varberg direkt med allmänna frågor eller en omsorgshandläggare som hjälper dig att hitta rätt stöd utifrån dina behov. 

Vilket stöd kan du ansöka om?

Annat stöd

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Varberg direkt 0340-880 00

Fråga efter en omsorgshandläggare.

Varberg direkt kopplar dig till omsorgshandläggarna.

Besöksadress Varberg direkt: Norra Vallgatan 14, 432 41 Varberg


Omsorgshandläggarna

Omsorgshandläggarna träffas månd-fred 8.30-16.
Lunchstängt mellan 12.00 och 13.00

Besöksadress

Receptionen

Uppdragsavdelningen Monarkhuset

Birger svenssons väg 28 B

432 80 Varberg

Öppentider:
Måndag-Onsdag 08.00-17.00

Torsdag: 08.00-18.00

Fredag: 09.00-16.00

Lunchstängt 12.00-13.00 varje dag

Självservice & blanketter