Sök

Lindbergsvägen 138A, C, D, Trönninge

Inte valbart för tillfället då renovering pågår.

Logotyp Varbergs omsorg

Beskrivning 

23 lägenheter på 30–36 kvm, med pentry med kylskåp. På varje boendeenhet finns gemensamt vardagsrum och kök. I anslutning till boendet finns trädgård och uteplats i lugn naturskön miljö. Det finns tillgång till gemensam matsal. Lunch och kvällsmat levereras från kommunens kök.

Boende, inriktning demenssjukdom

Exteriör

Målsättning

Vår målsättning är att du ska kunna fortsätta leva ditt eget liv, hela livet. Din levnadshistoria och dina önskemål är vår grund för att skapa ett gott innehåll i vardagen.
Du får en egen kontaktperson i personalgruppen.

Kompetens

Personalgruppen består av undersköterskor och vårdbiträden. Tillgång till sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast och läkare finns vid behov. Personalen får regelbunden handledning och vi har tillgång till kommunens demensteams specialistkunskap. På demensavdelningar arbetar vi i kvalitetsregister så som BPSD Länk till annan webbplats. (https://bpsd.se/) och Senior Alert Länk till annan webbplats. (https://www.senioralert.se/). Flera i personalgruppen har utbildning i taktil stimulering. Kompetensutveckling av all personal sker kontinuerligt.

Övrigt

Vi har två Hälsoledare som erbjuder flera olika aktiviteter t.ex. studiecirkel ”minns med musik”, bingo, bokläsning, reminiscensträning, lättgympa och gudstjänst flera gånger i veckan. På Lindbergsvägen finns en gemensam aktivitetslokal. Aktiviteter kan också variera efter årstider och tema. Midsommarfest anordnas som tradition. Vi har ett aktivt samarbete med studieförbund. Frisör och Fotvård finns tillgänglig för de som önskar.


ikon

Kontakta oss

Kontakta boendet

Enhetschef: Robert Thornander Tel. 070-636 49 28 robert.thornander@varberg.se
Hemsida: www.varberg.se/varbergsomsorg
Postadress: Lindbergsvägen 138, 432 92 Trönninge.
Telefonnummer:

Avdelning A: 0729-743148

Avdelning B: 0729-743153

Avdelning C: 0729-743137

Avdelning D: 0729-743138

Avdelning E: 0729-743146

Självservice & blanketter