Sök

Sandalsvägen 1 A och 1 B, Veddige

Logotyp Varbergs omsorg

Beskrivning 

14 lägenheter på 34–39 kvm, köksvrå med kylskåp. Alla lägenheterna ligger i markplan och är fördelade på 2 grupper inne i ett större hus. Huset är ljust och hemtrevligt. På boendet finns flera gemensamhetsutrymmen, bl.a. matrum, hemtrevliga vardagsrum/uppehållsrum. Det finns många möjligheter att enkelt ta sig ut i de ombonade och sommartid blomstrande trädgårdarna. Boendet ligger centralt i Veddige med bra kommunikationer till bl.a. Varberg. Det är närhet till affär, kyrka, vårdcentral och tandläkare.

Boende, inriktning demenssjukdom

Uteplats med utemöbler

Målsättning

Vi erbjuder dig ett boende där våra ledstjärnor är gott bemötande, trygghet, delaktighet, meningsfullhet och att omsorgen skall vara av god kvalitet och där omsorgen baseras på självbestämmande och integritet.

Kompetens

Undersköterskor och vårdbiträden är våra omsorgsspecialister som arbetar nära dig. Vi har tillgång till sjuksköterska, sjukgymnast, arbetsterapeuter och läkare vid behov för din hälsas skull. Uppsökande tandvård finns också tillgång till. Större delen av personalen arbetar utifrån BPSD.

Övrigt

Vi erbjuder god och näringsriktig mat som för det mesta lagas från grunden och levereras från Midsommargården. Några gånger per år har vi fest och dukar lång-bord. Då kanske vi beställer mat från restaurang, och det händer att festerna förgylls lite extra med musikunderhållning.

Fasta dagar i veckan erbjuder vi aktiviteter. Vi har ett fint samarbete med svenska kyrkan som erbjuder ledsagning till gudstjänster. Vi har också ett samarbete med biblioteket som regelbundet kommer med böcker. Vår aktivitetsgrupp firar årets alla högtider på olika sätt, såsom jul, påsk, farsdag med aktiviteter.

Boendet har skyddade vackra grönskande uteplatser i alla väderstreck som är lätt att komma ut till. Det finns mycket vackra och rullstolvänliga promenadvägar. Frisör och fotvård kan komma till boendet för de som önskar. Om du vill ha mer information eller vill besöka oss är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.

ikon

Kontakta oss

Kontakta boendet

Enhetschef: Joselino Delgado, Tel. 073-854 62 84 joselino.delgado-morales@varberg.se

Hemsida: www.varberg.se/varbergsomsorg

Besöksadress: Viskastigen 19, 432 67 Veddige

Telefonnummer

Sandalsvägen 1A: 072-386 99 48,

Sandalsvägen 1B: 072-386 99 91
Strängvägen 2V: 072-386 99 77

Självservice & blanketter