Sök

Skolvägen 2 B-C, Kungsäter

Logotyp Varbergs omsorg

Beskrivning 

14 lägenheter på 19-41 kvm, alla med trevligt kök, vardagsrum, dusch och toalett. På varje boendeenhet finns också ett gemensamt vardagsrum och kök. Alla lägenheter har närhet till gemensam trädgård. Den vackra naturen i vår närmaste omgivning är vår största inspirationskälla. Boendet är en del av det omkringliggande samhället vilket ger närhet till lokalt utbud av service såsom frisör och fotvård.

Boende, inriktning somatik

Exteriör

Målsättning

Vår målsättning är att du skall kunna fortsätta leva ditt eget liv, hela livet. Vi erbjuder dig ett boende där våra ledstjärnor är gott bemötande, trygghet, delaktighet, meningsfullhet och att omsorgen skall vara av god kvalitet och där omsorgen baseras på självbestämmande och integritet.

Kompetens

På Skolvägen 2 arbetar undersköterskor och vårdbiträden. Vi har tillgång till sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast och läkare vid behov. Flera av personalen har utbildning i taktil stimulering. Personalen får regelbunden handledning och kompetensutveckling.

Övrigt

I anslutning till boendet finns en stor och vacker trädgård som erbjuder fina möjligheter till omväxlande utevistelse i trygg och inspirerande miljö. I trädgården kan man sysselsätta sig i vårt växthus. Det går även bra att bara sitta och njuta av de vackra omgivningarna.

Planerade aktiviteter genomförs minst 2 gånger i veckan. Till vår restaurang, Café Kungsängen, är alla välkomna. I boendets lokaler finns även en liten kiosk. Frisör och fotvård finns tillgänglig för de som önskar.

ikon

Kontakta oss

Kontakta boendet

Enhetschef Ljaura Turkaj Tel. 0707-93 19 84 ljaura.turkaj@varberg.se


Hemsida: www.varberg.se/varbergsomsorg


Postadress: Skolvägen 2, 519 92 Kungsäter


Telefonnummer
Skolvägen 2b Tel: 0766–069623 eller 0766–069649
Skolvägen 2c Tel: 0723–836555 eller 0723–836493
Natten Tel: 0766–069649

Självservice & blanketter