Sök

Information från företaget

Blommans hemtjänst och service i Halland

Beskrivning 

Blommans hemtjänst och service i Halland är ett familjeföretag där vi erbjuder biståndsbedömd hemtjänst och hushållsnäratjänster utförd av kompetent och erfaren personal. Vi utgår alltid ifrån våra kunder och gör alltid vårt yttersta för att ni ska vara nöjda. Att känna sig trygg och bekväm i sitt hem är en prioritet för oss.
Blommans hemtjänst finns i Varberg, Falkenberg samt Kungsbacka.

Målsättning

Vårt huvudmål är att du som kund ska känna dig trygg och bekväm i ditt hem. Det är du som bestämmer när och hur vi hjälper dig. Vi är där för att hjälpa dig i din vardag. Vårt mål är att personalen inte bara ska vara kompetent men även att kunden har en kontaktperson som man ofta träffar och känner tillit till. Därmed får du som kund träffa samma personal så ofta som det är möjligt. Vi bedriver vårt företag med en tanke om att hög personalkontinuitet gynnar både kund och personal.

Vidare har vi som mål att fortsätta bedriva högkvalitativ hemtjänst genom att personalen är främst utbildade undersköterskor med lång erfarenhet. Vi vill även bedriva ett företag med ett miljötänk och därmed kommer vi antigen cyklandes till er på våra elcycklar eller så åker ut i våra miljöklassade bilar.

Vi tycker att det är viktigt att du som kund ger oss synpunkter, både bra och dåliga om hur vi kan göra både din tillvaro bättre men även hur vi som personal kan bli bättre. Vidare har vi som mål att alltid ha god kontakt med anhöriga till alla kunder om kunden så önskar. Vi är nåbara alla dagar i veckan och försöker alltid hjälpa till med det vi kan.

Kompetens

Blommans hemtjänst och service satsar påkompetent personal med mycket erfarenhet både inom hemtjänst men även inom andra vårdyrken.

Vår personal består utav undersköterskor, vårdbiträden, en legitimerad tandhygienist som utför
kostnadsfria munhälsobedömningar samt att i ledningen finns socionomer. Mycket viktigt är även att all vår personal och företagsledningen är engagerade i våra kunder och visar både empati och respekt.

Vidareutbildning/kurser för all hemtjänstpersonal är något vi alltid satsar på. Man kan alltid lära sig mer och bli bättre.

Verksamhetsområde

Område 4-9.

Tilläggstjänster utöver biståndsbedömda insatser

Vi erbjuder våra kunder flertalet tilläggstjänster så som städning, tvätthantering, hjälp med husdjur och trädgård samt mycket mera. Till våra tilläggstjänster kan du utnyttja RUT-avdraget och därmed endast betala halva priset.

Adress

Föreningsgatan 72
432 35 Varberg

Kontaktperson

Aferdita Rrmoku Ibishi
Verksamhetschef
Tel: 0340- 89 111
Mail: info@blommanshemtjanst.se
Hemsida: www.blommanshemtjanst.se Länk till annan webbplats.

ikon

Kontakta oss

Kontakta företaget

Verksamhetschef Aferdita Rrmoku Ibishi
Tel. 0340- 89 111 eller info@blommanshemtjanst.se
Hemsida: www.blommanshemtjanst.se Länk till annan webbplats.
Postadress: Föreningsgatan 72, 432 35 Varberg

Självservice & blanketter