Sök

Information från företaget

Ella Vård och omsorg AB

Beskrivning 

Vi är ett tjänsteföretag inom äldreomsorg, som är verksamt i Varberg sedan 2011. Vi erbjuder omsorgs- och serviceinsatser med hög kvalitet till alla invånare i Varbergs kommun.
Vi strävar efter att tillgodose alla Dina behov.

Målsättning

Vår målsättning är att ge en omsorg med hög kvalité och trygghet. Vår ambition är att i bemötandet alltid utgå ifrån Dina behov och önskemål. Tillsammans skapar vi ett ömsesidigt förtroende och kontinuitet i vårt arbete. Vår syn på äldreomsorg är enkel – vi ger Dig den trygghet, respekt, vård och omtanke som vi själva skulle vilja ha.

Kompetens

Vi vill tillgodose Dina behov med kompetent och erfaren personal för att underlätta Din vardag. Av våra medarbetare kan du förvänta dig en hög arbetsmoral, ansvarskänsla samt respektfyllt bemötande. I verksamheten tillämpar vi en kvalitetspolicy, jämställdhetspolicy samt arbetar för
en hållbar miljö. Genom vidareutbildning och kompetenshöjning av vår personalstyrka eftersträvar vi att kvalitetssäkra vårt arbete och vår service.
Många i vår personalstyrka är flerspråkiga vilket vi ser som en förutsättning för att kunna tillgodose samtliga kunders behov. Vi tillämpar individanpassad rekrytering i en så hög utsträckning som möjligt för att optimera din trivsel och ge Dig ”det där lilla extra” som förgyller vardagen. Det är Du som bestämmer vem som kommer till Ditt hem och vad som gör Din vardag komplett. Vi ser till att utföra uppdraget på bästa möjliga sätt

Verksamhetsområde

Verksamheten bedrivs i område 7, 8 och 9.

Tilläggstjänster utöver biståndsbedömda insatser

Vi erbjuder hushållsnära tjänster mot avgift.

Adress

Föreningsgatan 93
432 36 Varberg

Kontaktperson

Adnan Duric
Tel: 0708 50 00 45/ 0734 26 65 45 (privat)

Amela Duric
Tel: 0708 50 00 45

ikon

Kontakta oss

Kontakta företaget

Adnan Duric
Tel. 0708 50 00 45
Postadress: Föreningsgatan 93, 432 36 Varberg

Självservice & blanketter