Sök

Information från företaget

Getteröns hemtjänst och Assistans AB

Beskrivning 

Getteröns Hemtjänst och Assistans är ett tjänsteföretag inom äldreomsorg. Vi arbetar kundfokuserad och planerar din hjälp tillsammans med dig och om så önskas även i samråd med dina anhöriga. Vi ser alltid till att så få personer som möjligt, som du är nöjd och trygg med, skall komma hem till dig. Vi gör alltid det lilla extra och ger våra vårdtagare det bästa för att göra vardagen lättare. Av Getteröns Hemtjänst och Assistans kan du förvänta dig att få hjälp av utbildad personal med lång erfarenhet inom vårdarbete.

Målsättning

Inom Getteröns Hemtjänst och Assistans strävar vi mot att erbjuda god kvalitet i alla sammanhang. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med oss och får möjlighet att påverka din livssituation och vardag. Vårt mål är också att vara flexibla och att du ska ha så få medarbetare som möjligt runt dig samt att du får hjälp vid den tid vi överenskommit vi kan.

Kompetens

Grundkraven hos oss är att all personal skall ha utbildning, erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg och personlig assistans samt kunna tala och skriva svenska. Det finns även möjlighet att rekrytera hemspråktalande undersköterskor om du som kund har behov av det.

Verksamhetschefen har en treårig högskoleutbildning, en undersköterska utbildning i grunden samt tolv års erfarenhet av att arbeta inom socialt arbete (hemtjänst, demensboende, äldreboende, autismboende, psykiatriboende, HVB hem och personlig assistans).

Verksamhetsområde

4, 7, 8 och 9

Tilläggstjänster utöver biståndsbedömda insatser

Hushållsnära tjänster (tilläggstjänster) kan ni köpa av oss om behov finns.

Adress

Åkerövägen 3
43246 Varberg

Kontaktperson

Verksamhetschef
Liridona Murati
Tel: 070-9790846
E-post: getservice15@hotmail.com

ikon

Kontakta oss

Kontakta företaget

Verksamhetschef Liridona Murati
Tel.070-9790846 eller getservice15@hotmail.com
Postadress: Åkerövägen 3, 43246 Varberg

Självservice & blanketter