Sök

Information från företaget

Hallands CareCenter AB

Beskrivning 

Vi är ett lokalt vårdföretag som har bedrivit hemtjänst i Varbergs Kommun sedan 2007 med god kvalitet och hög kundnöjdhet. Vår hemtjänst är det självklara valet om man vill ha en bra hemtjänst som kan
erbjuda en helhet! Vi har kompetensen, resurserna och viljan att möta våra kunder utifrån deras sjukdomar och livssituation. Vi ger våra kunder det bästa vi någonsin kan. Vi bedriver hemtjänst med både med hjärta och ryggrad!

Vi driver vår verksamhet långsiktigt och jobbar löpande med förbättring av vår verksamhet. Eftersom Varbergs kommun har vissa krav på oss så uppfyller vi dessa krav och har även IVO tillstånd. Vi erbjuder det kommunen erbjuder men med vissa tillägg. Dessa tillägg har vi kommit underfund med genom våra kunders önskemål.

Vi hjälper till med allt från serviceinsatser till allmän omvårdnad, hemsjukvård, palliativ vård, rehabilitering och ledsagning.
Vi utför vak dygnet runt när bedömt behov finns.
Anhörigavlösning: du har möjlighet att får avlösning från oss om du har en anhörig som vårdas i hemmet och har stora omvårdnadsbehov.
Hustomte: kommunens hustomte har du tillgång till även om du är vår kund. Vi har dock en egen hustomte också.

Målsättning

Vår målsättning är att alla våra kunder känner att de får hjälp av oss när de behöver det! Att bli nöjd som kund är en av våra främsta mål.

Vårt arbetssätt är kundfokuserat och flexibelt. Vi tycker att anhöriga är en resurs och samarbetar gärna med alla. Vi vill underlätta ditt liv. Vår personal har rätt attityd och hjärtat på rätta stället. Vi tar stort ansvar och respekterar dig som kund och dina önskemål, behov. Vi jobbar med empati och kunskap. Kontinuitet med personal och tider är viktiga målsättningar för oss. Det innebär t.ex. att vi är noggranna med att hålla tider och vi försöker alltid se till att så få medarbetare som möjligt kommer och hjälper dig.

Kompetens

Vår största resurs är vår personal.

Det vi erbjuder våra kunder är bra personal med rätt kunskap som är även lyhörda, empatiska, duktiga och serviceinriktade. All personal genomgår kontinuerligt utbildningar och kurser. Vi tar hand om vår personal på
bästa sätt så att de kan ta hand om våra kunder på samma sätt.

Många har jobbat i verksamheten länge och är flerspråkiga. Vår personal bär arbetskläder och ID-brickor med foto. Städningen utförs av servicepersonal.

Verksamhetschefen har jobbat som sjuksköterska i flera år i kommun och landsting. Har byggt upp verksamheten från första början. Finns tillgänglig varje dag.

Vår Samordnare Caroline är en fantastisk resurs i vår verksamhet. Hon har stor kunskap om att bedriva en hemtjänst som utgår från våra kunders bästa alltid.

Vår specialistkompetens omfattar arbete med rehabilitering, demenssjuka, hjärtsjuka, njursjuka, strokedrabbade och vård i livets slutskede.

För att kunna erbjuda en helhet så samarbetar vi med fotterapeut, frisör, massör som gör hembesök. Vi har en egen hustomte som är en stor resurs för våra kunder.

Verksamhetsområde

Hallands CareCenter bedriver verksamhet i område 4,7,8 och 9.

Tilläggstjänster utöver biståndsbedömda insatser

Vi börjar alltid med ett första hembesök för att gå igenom önskemål och beviljade insatser. Vi utför hushållsnära tjänster på förfrågan. Vår Hustomte hjälper dig kostnadsfritt med vissa saker tex hänga upp gardiner, byta glödlamporeller proppar. Kontakta kontoret för närmare information.

Om du har beviljats insatsen inköp så handlar vi där kunden själv vill - du kan byta affär från gång till gång om du vill!

Mathämtning: vi hämtar nylagad mat varje dag i samarbete med olika restauranger och affärer. Detta är en tjänst som bara våra kunder kan få och för detta debiterar vi en liten summa. Mer info lämnas vid förfrågan.

Vi kan kostnadsfritt erbjuda våra kunder besök av vår hund Sumo – en Bichon havanais som är en allergivänlig hund. Önskar ni mer info om hunden så kan ni ringa oss.

Adress

Bandholtzgatan 44
432 52 Varberg

Kontaktperson

Har du svårt att välja utförare- ta kontakt med oss, vi gör även förutsättningslöst hembesök. Välkomna med era frågor och önskemål till oss!

Chenay Arman
Verksamhetschef
Tel: 0340-140 30 / mobil 0709–689592
Mail: info@carecenter.nu
Hemsida: www.carecenter.nu/ Länk till annan webbplats.

Caroline Kuczerski
Samordnare
Tel: 0340-14030/ mobil : 0705-21598
Mail: caroline.kuczerski@carecenter.nu

ikon

Kontakta oss

Kontakta företaget

Verksamhetschef Chenay Arman
Tel. 0340-140 30, 0709–689592 eller info@carecenter.nu
Hemsida: www.blommanshemtjanst.se Länk till annan webbplats.
Postadress: Bandholtzgatan 44, 432 52 Varberg

Självservice & blanketter