Sök

Information från företaget

Varbergs Omsorg

Beskrivning 

Vi jobbar för att alla varbergsbor utifrån sina unika förutsättningar skall kunna leva ett liv där det ges möjlighet att uppnå sin fulla potential. Vår uppgift är att erbjuda stöd och assistans när dina egna förmågor inte längre räcker till Varbergs omsorg ägs av Varbergs kommun och därmed av alla invånare i kommunen. Vi drivs långsiktigt och utan ekonomiska vinstkrav. Alla pengar stannar därför i verksamheten i form av omsorgsresurser och löpande utveckling.

Målsättning

För oss är trygghet grunden i god omsorg. Att du i varje situation blir bemött med respekt och värme när du behöver hjälp och att samma stöd som finns idag, även kommer att finnas i morgon.

Med ett stort engagemang för våra kunder och en vilja att hela tiden utvecklas försöker vi tänka lite annorlunda. Det gör vi bland annat genom att personalen växlar mellan olika arbetsuppgifter för att sprida kunskap och ständigt utvecklas. Trygghet är också att du tillsammans med
personalen får styra din egen situation på dina villkor.

Kompetens

Hos oss finns det 12 hemtjänstgrupper med positiva, glada, kompetenta medarbetare som är fördelade över hela kommunen. Vi är en utförare som har hög kompetens där 85 procent är utbildade undersköterskor. Många av våra medarbetare har lång erfarenhet av yrket och vi har funnits som utförare över 100 år.

Vi vill att våra kunder ska ha tillgång till den bästa omsorgen därför lägger vi stor vikt vid kompetensutveckling inom många områden, så som munhälsa, palliativ vård, demens, stroke, sårvård och psykisk ohälsa.

Verksamhetsområde

Varbergs omsorg utför hemtjänst i hela Varbergs kommun.

Vi erbjuder följande tjänster

Hemtjänst är för dig som fortfarande bor hemma men behöver extra stöd för att vardagen ska kännas trygg och fungera som vanligt.

Vi hjälper till med allt från serviceinsatser till ren omvårdnad, hemsjukvård, rehabilitering och ledsagning.

Anhörigavlösning, som anhörig med en partner som har stora omvårdnadsbehov och vårdas i hemmet, har du möjlighet att få avlösning från oss.

Våra hemtjänstgrupper på landet svarar på trygghetslarm under dag- och kvällstid.

Vi utför palliativ vård, även nattetid.

Hustomten, finns till för dig som är över 70 år där du kan få hjälp med att byta glödlampor, gardiner med mera.

Adress

Socialförvaltningen
Varbergs kommun
432 80 Varberg

Kontaktperson

Carin Axklev
Verksamhetschef
Tel: 070 – 277 60 03
Hemsida: www.varberg.se/varbergsomsorg Länk till annan webbplats.

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Verksamhetschef Carin Axklev
Tel. 070 – 277 60 03
Hemsida: www.varberg.se/varbergsomsorg Länk till annan webbplats.
Postadress: Socialförvaltningen, Varbergs kommun, 432 80 Varberg

Självservice & blanketter