Sök

Aktuella uppdrag kontaktperson


Kontaktperson sökes till vuxen person

2019-01-17. Vi söker en kontaktperson med intresse för TV-spel, engelska och promenader. Som kontaktperson behöver du ha stort tålamod och kunskap om vad det innebär att ha svårigheter med det sociala samspelet. Att vara tydlig och rak i kommunikationen, förstå vikten av förberedelser samt förståelse för att det tar lång tid att bygga en relation är viktigt att du som kontaktperson har med dig.
KPF59

Kontaktperson till 8-årig pojke

2018-11-28. Vi söker en rolig och snäll kontaktperson i 20-25årsåldern till en glad liten pojke på 8 år. Kille eller tjej spelar ingen roll. Pojken skulle tillsammans med sin kontaktperson vilja gå till ishallen och åka skridskor eller göra andra roliga saker där man får aktivera sig. Uppdraget går ut på att vara en bra förebild och att bidra till att pojken får komma ut på meningsfulla aktiviteter. Pojken har ADHD så det är önskvärt att du som söker uppdraget har kunskap eller erfarenhet av vad det kan innebära. Du som söker uppdraget bör ha körkort och bil. Omfattningen ligger på en träff i veckan ca 2 h/gång.
Referensnr: KPS 15

Kvinnlig kontaktperson till 9-årig flicka

2018-11-28. Vi söker en snäll, glad och rolig kontaktperson i 20-25årsåldern till en 9-årig flicka. Det är en lite försiktig flicka med mycket humor som bl.a. gillar att pyssla. Uppdraget går ut på att vara en bra förebild och att bidra till att flickan får komma ut på meningsfulla aktiviteter, som att exempelvis åka skridskor i ishallen, vara på lekland, bada i simhall eller liknande aktiviteter. Flickan har ADHD och det är önskvärt att du som söker uppdraget har kunskap eller erfarenhet av vad det kan innebära. Du som söker uppdraget bör ha körkort och bil. Omfattningen ligger på en träff i veckan ca 2 h/gång.
Referensnr: KPS 14

Teckenspråkskunnig kontaktperson mellan 20-40 år sökes

2018-05-02. Kontaktmannapoolen söker en kontaktperson till en 39-årig kvinna med svår hörselnedsättning och utvecklingsförsening. Kvinnan kommunicerar med teckenspråk så det är viktigt att du som kontaktperson kan detta. Kvinnan vill komma hemifrån och göra roliga saker tillsammans med sin kontaktperson, tex promenera, gå i affärer, fika eller kanske gå och simma/bada. Uppdraget omfattar en träff varannan vecka 2 h/gång.
Referensnr: KPF 36

Kontaktperson till 38-årig man

2018-11-21. Kontaktmannapoolen söker jämnårig, gärna kvinnlig, kontaktperson till en man med Aspergers syndrom. Han önskar en vän att göra intressanta aktiviteter med på fritiden. Då han har svårt att ta sig ut behöver aktiviteten ni gör tillsammans ha ett tydligt syfte. Han tycker bl. a. om att gå på sportevenemang och antikmässor. Omfattningen är en träff varannan vecka ca 2 h/gång och ev. telefonkontakt däremellan.
Referensnr: KPF 57

Text

ikon

Kontakta oss

Kontaktmannapoolen

0340 - 885 54

0340 - 889 89

0340 - 887 69

070-247 42 90

kontaktmannapoolen@varberg.se

ikon

Självservice & blanketter