Sök

Aktuella uppdrag bli stödfamilj/kontaktfamilj

Barn och vuxen som planterar blommor i en trädgård

Här hittar du våra aktuella stödfamiljs/kontaktfamiljsuppdrag. Du anmäler ditt intresse genom att fylla i en intresseanmälan via e-tjänst nedan eller kontaktar oss via e-post.

Extrafamilj till syskonpar i 3-årsåldern

22.11.16 Kontaktmannapoolen söker en kontaktfamilj till ett syskonpar i 3-årsålder. Det är trygga och stabila barn men det behövs ett utökat nätverk av trygga och stabila vuxna runt dem. Uppdraget omfattar varannan helg, fredag-söndag. Det är viktigt att ni som kontaktfamilj vill och kan finnas med över tid. Är ni intresserade av uppdraget så skicka in en intresseanmälan via självservice nedan eller ring Maria på 0340-889 89.
Referensnr: KF3

Kontaktfamilj till syskonpar i 12-årsåldern

21.03.30 Kontaktmannapoolen söker en aktiv kontaktfamilj, gärna boendes på landet till ett syskonpar på tolv år. Barnen tycker om att hitta på saker och har behov egentid samt att få göra olika aktiviteter tillsammans med trygga vuxna. Barnen gillar cross, att simma och spela fotboll. De gillar även djur, då särskilt hästar och hundar. Uppdraget innebär att man tar emot ett syskon åt gången varannan helg. Alternativt söker vi var sin familj till barnen och omfattningen är då en helg i månaden. Är du intresserad av uppdraget så skicka in en intresseanmälan via självservice nedan så hör vi av oss.
Referensnr: KF2

Kontaktfamilj till pojke 11 år

21.03.12. Kontaktmannapoolen söker kontaktfamilj till en 11-årig pojke. Gärna äldre vuxna ute på landet. Kanske har ni ett lantbruk med djur, men helst iallafall en hund. Pojken är en go kille som tycker om att uppleva saker och hänger med på det mesta. Har ni barn bör de inte vara jämnåriga. Omfattningen ligger på 1-2 helger per månad. Tror du att du/ni skulle passa som kontaktfamilj till pojken så skicka in en intresseanmälan via självservice nedan så hör vi av oss.
Referensnr: KF1


ikon

Kontakta oss

Kontaktmannapoolen

0340-885 54

0340-889 89

0340 - 887 69

kontaktmannapoolen@varberg.se

Självservice & blanketter