Sök

Samuelsväg korttidsboende för barn och ungdomar

Vidars gränd korttidsboende utemiljö hus och trädgård

Samuelsväg 5 i Tvååker är ett korttidsboende för barn som har beviljats korttidsvistelse utifrån lagen LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade).

Vistelsen är en möjlighet för den som har funktionsnedsättning att få miljöombyte och rekreation samt träffa andra med funktionsnedsättningar. Lek och träffa kompisar samtidigt som familjen där hemma får en paus.


Korttidshemmet är bemannat dygnet runt och du får eget rum. Vi är gärna ute och leker i naturen eller så stannar vi inne och målar, badar, bakar, spelar sällskapsspel eller tittar på film.

För dig som är förälder är detta en möjlighet till avlastning i omsorgsarbetet. 
När ditt barn är på Samuelsväg 5 kan du få utrymme för egna aktiviteter, aktiviteter tillsammans med andra familjemedlemmar eller möjlighet till egen avkoppling.

Information inför ditt besök

Följande information vänder sig till som är vårdnadshavare eller anhörig till barn/ungdom eller vuxen som beviljats korttidsvistelse enligt LSS. För att ge en tydlig bild om hur våra verksamheter fungerar och vad ni kan förvänta er hos oss inom kortidsvistelsen inom Varbergs Omsorg är det viktigt att ni läser denna information.

Länk till information om korttidsvistelse enligt LSS för barn/ungdom Pdf, 94.2 kB, öppnas i nytt fönster.

Matbord vid två stora fönster
Sovrum
Vardagsrum
ikon

Kontakta oss

Samuelsväg 5 korttidsboende

Samuelsväg 5

432 79 Tvååker

072-151 61 74

 

Enhetschef Helene Andreasson

helene.andreasson@varberg.se

Självservice & blanketter