varningsikon

2020-06-18 08.25

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Bevattningsförbud råder i hela Varbergs kommun fr.o.m. den 18 juni. Du hittar även vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Informationskampanj Håll avstånd

Vi välkomnar sommarturisterna till Varberg för salta bad, matupplevelser och spännande utflykter. Samtidigt är detta en annorlunda sommar. Vi genomför därför en informationskampanj för att få invånare och besökare att hålla avstånd och orka hålla ut för att minska risk för smittspridning av covid-19 och för att inte belasta vården ytterligare under sommarmånaderna.

Affischer på temat håll avstånd

Affischer för nedladdning

Här hittar du affischer på temat håll avstånd. Använd dem gärna i din verksamhet för att upplysa besökare och kunder om vikten av att hålla avstånd för att minska risk för smittspridning.

Välj den version som passar din verksamhet bäst.

Håll avstånd - badplats, strandPDF (pdf, 35.2 kB)

Håll avstånd - butikPDF (pdf, 32.2 kB)

Håll avstånd - café, restaurangPDF (pdf, 32.9 kB)

Håll avstånd - kulturevenemangPDF (pdf, 29.2 kB)

Håll avstånd - park, skog, sport, friluftslivPDF (pdf, 43.2 kB)

Affischer delas ut till besöksnäringen samt handel och restauranger/caféer i innerstan. De finns också i tryckt form att hämta på Turistinformationen i Brunnsparken.

Posters in different languages

The County Administrative Board has posters about keeping a safe distance in different languages on their websitelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skyltning på välbesökta platser

På de kommunala badplatserna och på platser där det samlas mycket folk skyltar vi denna sommar för att påminna människor om att hålla avstånd.

Kampanj i sociala medier

Inlägg på temat håll avstånd och håll ut kommer att publiceras under sommaren i kommunens digitala medier, som Facebook och Instagram. I samarbete med regionen publiceras ett antal filmer på temat ”håll ut” där såväl lokala profiler som nationella kändisar uppmuntrar till att ta ansvar och hålla ut.

ikon

Kontakta oss

Varberg direkt

0340-880 00

ikon

Självservice & blanketter